برگزاری پیش رویداد استارت‌آپی علوم انسانی و هنر

برگزاری پیش رویداد استارت‌آپی علوم انسانی و هنر

رویداد بزرگ استارت‌آپی کارآفرینی در حوزه علوم انسانی و هنر در دانشگاه اراک آغاز گردید.

 

 

مراسم پیش رویداد این طرح، در تاریخ هفتم آبان ۱۴۰۳ در سالن شهدای هشت شهریور واقع در پردیس مرکزی دانشگاه اراک اجرا شد.

 در این برنامه جمعی از اساتید دانشگاه اراک به همراه مسئولین پارک علم و فناوری استان، مدیریت فناوری، کارآفرینی و تجاری‌سازی دانشگاه اراک و معاونت اشتغال‌زایی کمیته امداد استان حضور داشتند.

همچنین در این برنامه جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده ها و بیش از ۲۹۰ نفر از دانشجویان دانشگاه اراک بودند که با توجه به این استقبال کم نظیر، این رویداد تا این لحظه از لحاظ آمار شرکت کنندگان در صدر دیگر رویدادهای دانشگاه اراک قرار دارد.

 

در آغاز این برنامه پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی ایران، آقای دکتر حسینی، رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصاد در سخنان کوتاهی به خوش آمد گویی به حاضران پرداختند.

دیگر سخنرانان این برنامه به ترتیب دکتر محمدعلی داستان دیزناب، ریاست پارک علم و فناوری استان مرکزی، سرکار خانم دکتر مرضیه شاهوردی، عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات سیاست علمی کشور، دکتر محمدجواد نیک بخت بنیان گذار و مدیر عامل استارتاپ  EnerGym و دکتر مزدک عبادی مدیریت فناوری، کارآفرینی و تجاری‌سازی دانشگاه اراک بودند که به صورت حضوری و غیرحضوری در این رویداد به سخنرانی پرداختند.

 

ریاست پارک علم و فناوری در سخنرانی خود به معرفی فعالیت های پارک و تشریح انواع خدمات و حمایت های مالی و غیرمالی از تیم های مستقر در پارک پرداختند. همچنین توضیحاتی در زمینه‌ی فعالیت های دانش بنیان در حوزه علوم انسانی و هنر و زیر ساخت های فراهم شده برای شرکت ها در این حوزه ارائه دادند که به عنوان نمونه مرکز رسانه‌ای ماهور را به دانشجویان معرفی نمودند.

 

 

دومین سخنران این رویداد خانم دکتر شاهوردی به سخنرانی در رابطه با معرفی زیست بوم نوآوری در کشور، جایگاه ایران در میان کشورهای منطقه و جهان از لحاظ فعالیت های دانش بنیان و همچنین معرفی زیر ساخت های تامین شده برای شرکت های دانش بنیان پرداختند.

در ادامه این مراسم جناب دکتر محمدجواد نیک بخت نیز به عنوان یکی از فعالین حوزه استار‌ت‌آپی با ذکر مثال هایی مراحل راه اندازی یک کسب و کار از طریق استارت‌آپ را بیان نمودند.

در نهایت دکتر مزدک عبادی مراحل شرکت در رویداد اصلی و نحوه تکمیل کاربرگ شرکت در رویداد و همچنین نحوه داوری طرح‌های پذیرفته شده را برای دانشجویان شرح دادند.

 

 

در خلال این رویداد دیگر برنامه هایی از جمله چالش نظرسنجی برای دانشجویان طراحی شده بود که در جریان آن به قید قرعه به ۵ نفر از دانشجویان جوایزی اهدا گردید.

در نهایت این پیش رویداد با پذیرایی از دانشجویان خاتمه پیدا کرد.

افراد و تیم های علاقه مند به ارائه ایده های کارآفرینی و شرکت در رقابت نهایی این رویداد از طریق لینک زیر مشخصات خود را ثبت کنند (تمامی اعضا ثبت نام کنند). 
پس از ثبت نام شرکنندگان، کارگاه های آموزشی برای شرکت کنندگاه ترتیب داده خواهد شد تا شیوه تدوین پیشنهادیه و تکمیل کاربرگ مربوطه جهت ارائه به دبیرخانه رویداد به ایشان آموزش داده شود. حضور در کارگاه ها البته اجباری نبوده و شرکت در رویداد منوط به حضور در کارگاه آموزشی نخواهد بود. تلاش می شود زمان بندی برگزاری کارگاه عصر چهار شنبه یا صبح پنج شنبه باشد تا کمترین تلاقی با کلاسهای دانشجویان ایجاد شود. پس از ثبت نام و اخذ آمار متقاضیان برنامه کارگاه آموزشی اعلام خواهد شد.
لینک ثبت نام:
https://forms.fillout.com/t/bu2b1Jgzn6us

 

علاقه مندان به مشارکت در این رویداد نهایی می‌توانند از طریق شبکه های ارتباطی ایجاد شده در پیام رسان های ایتا و تلگرام، از اخبار و شیوه مشارکت در این طرح مطلع شوند.

کانال اطلاع‌رسانی رویداد در ایتا:

https://qrco.de/bfVGHs

 

کانال اطلاع‌رسانی رویداد در تلگرام:

https://t.me/+sKgI1pyheo41MmNk