رویداد استارتاپی دانشکده علوم انسانی و هنر

رویداد استارتاپی دانشکده علوم انسانی و هنر

دانشگاه اراک با همکاری پارک علم و فن آوری استان مرکزی برگزار میکند: نخستین رویداد استارت آپی کارآفرینی در علوم انسانی  و هنر پیش رویداد در دوشنبه 7 آبان 1403، سالن 8 شهریور دانشکده علوم اداری و  اقتصاد، ساعت 9 الی 12 برگزار خواهد شد.  
 
کارآفرینی فرآیندی خلاقانه است که با ایده‌های ناب و نوآورانه آغاز می‌شود. ارائه ایده‌ها، توسعه منابع، بررسی شرایط و موقعیت و دیگر مراحل می‌تواند به شروع کسب‌وکاری موفقیت‌آمیز بیانجامد. تمامی کسب‌وکارهای موفقی که در دنیا مشاهده می‌کنید، روزی به‌عنوان ایده‌ای خام مطرح شده‌اند و جسارت افراد یا تیم‌ها به آن‌ها پر و بال خواهد بخشیده‌اند.
 
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه نخستین رویداد استارتاپی کارآفرینی در حوزه علوم انسانی و هنر را برگزار می‌کند. برای ثبت نام در رویداد و عضویت در کانال خبری رویداد به انتهای مطلب مراجعه کنید.
 
از محورهای اصلی این رویداد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
 
1-کارآفرینی گردشگری
2-کسب و کارهای دیجیتال
3-آموزش مبتنی بر نرم‌افزار
4-بهره وری بخش های صنعتی و دولتی
5-برندینگ و تبلیغات
6-کاربرد هوش مصنوعی در علوم انسانی
7-کارآفرینی مبتنی بر خدمات
8-صنایع دستی و مدیریت کسب و کار
9-اقتصاد، هنر و استارتاپ
 
در ادامه توضیحاتی در خصوص مواردی از محورهای ذکر شده آورده است.
 
کاربرد هوش مصنوعی در علوم انسانی
 
هوش مصنوعی بیش از هر چیز بخاطر کمک به ایجاد فرایندهای خودکار و هوشمند شناخته می‌شود، اما تغییری که در نحوه مواجهه انسان با مشکلات دنیای واقعی و روند حل مسئله ایجاد کرده، بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد. همین باعث شده همه حوزه‌های دانش و فناوری از جمله علوم انسانی بتوانند از مزایا و ابزارهای آن بهره ببرند. بکارگیری هوش مصنوعی در علوم انسانی باعث شده داده‎ های بیشتر به روشی بهتر پردازش شوند. یادگیری ماشین و بیگ دیتا به دانشمندان کمک می‎کند مجموعه ‎های بزرگ داده را با کمترین هزینه پردازش کنند و ویژگی‌ها و الگوهای مخفی درون‌شان را کشف کنند. هوش مصنوعی می‌تواند روش‌های تحقیق، روش‌های آموزش و کاربردهای علوم انسانی را متحول کند.
 
بهره وری بخش های صنعتی و دولتی
 
لزوم توجه به بهره وری از موضوعات مهمی به شمار می آید که در سیاست های کلی ابلاغی از جانب مقام معظم رهبری به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر آن تاکید شده است. در بسیاری از سیاست های کلی نظام از جمله سیاست‌های کلی «اقتصاد مقاومتی»، «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی»، «اشتغال»، «علم و فناوری»، «سلامت» و «ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش» که در این سال ها از  جانب مقام معظم رهبری ابلاغ شده، بر توجه به بهره وری و ضرورت ارتقای آن تاکید شده است. استارتاپ های این حوزه با توسعه بهره‌وری و نوآوری در تجاری‌سازی علم و فناوری، می توانند حرکتی ملی را در بخش‌های اقتصادی و صنعتی و به همان نسبت در حزوه خدمات عمومی و دولتی ایجاد کنند. زیر محورهای زیر در این حوزه قابل تعریف است و محدود به موارد زیر نیز نخواهد بود:
خدمات مالی و اقتصادی مبتنی بر فین تک
هوشمندسازی صنایع و کسب و کار
دولت هوشمند و خدمات نوین شهروندی
خدمات حقوقی و قضایی بر پایه فناوری های نوین
 
کارآفرینی مبتنی بر خدمات
 
خدمات یا سرویس‌ها به هرگونه فعالیت یا مزیت گویند که از یک طرف به طرف دیگر ارائه می‌شود و لزوماً نامحسوس است و مالکیت چیزی را به دنبال ندارد. سهم خدمات در اقتصاد ایران و جهان، طی دهه‌های اخیر روندی افزایشی بوده است. کافی است به سبد خرید خود نگاه کنید و ببینید چه سهمی از هزینه‌هایتان به خدمات اختصاص دارد: از هزینهٔ بیمه و مالیات تا تعمیر خودرو و لوازم خانگی، از شرکت در کلاس‌های مختلف تا استفاده از خدمات پزشکی، مشاوره و کوچینگ، از هزینهٔ گارانتی که هنگام خرید وسایل مختلف پرداخت می‌کنید تا هزینهٔ اینترنت و اشتراک سرویس‌هایی مثل پخش فیلم و موسیقی....
زیر محور ها:
استارتاپهای حوزه خدمات خانه داری
خدمات ویژه سالمندی یا کودکی
کارآفرینی حوزه سبک زندگی
کسب و کارهای خانگی و خانوادگی خدمات محور
 
آموزش مبتنی بر نرم‌افزار 
 
آموزش مبتنی بر نرم‌افزار به استفاده از نرم‌افزارها و پلتفرم‌های دیجیتال برای ارائه محتوا و تسهیل فرآیند یادگیری اشاره دارد. این نوع آموزش با هدف بهبود کیفیت و دسترسی به آموزش، به ویژه در زمینه‌های علوم انسانی، به‌سرعت در حال گسترش است. با پیشرفت فناوری، نرم‌افزارهای آموزشی به ابزاری کلیدی برای یادگیری خودگردان، تعامل مؤثرتر و ارائه محتوای تعاملی تبدیل شده‌اند. این نوع آموزش شامل انواع دوره‌ها، وبینارها، و پلتفرم‌های تعاملی است که به کاربران امکان می‌دهد به راحتی به اطلاعات دسترسی پیدا کنند و در فرآیند یادگیری مشارکت کنند. 
 
زیر محور ها: 
* پلتفرم‌های یادگیری آنلاین
* نرم‌افزارهای مدیریت یادگیری (LMS)
* ابزارهای تعاملی و گیمیفیکیشن
* نرم‌افزارهای تحلیل داده‌های آموزشی 
* آموزش در زمینه مهارت‌های نرم
 
برندینگ و تبلیغات 
 
برندینگ و تبلیغات به فرآیند ایجاد و تقویت هویت برند و ترویج ایده‌ها و خدمات مرتبط با این رشته‌ها اشاره دارد. با توجه به افزایش رقابت در بازارهای آموزشی و فرهنگی، نیاز به استراتژی‌های مؤثر برندینگ و تبلیغات برای جذب توجه مخاطبان و ایجاد ارتباط عمیق‌تر با آن‌ها بیش از پیش حس می‌شود. در این زمینه، استفاده از روش‌ها و ابزارهای نوین تبلیغاتی به همراه درک عمیق از نیازها و خواسته‌های مخاطبین بسیار اهمیت دارد. 
 
زیر محور ها: 
توسعه هویت برند 
استراتژی‌های محتوا 
تبلیغات دیجیتال 
ایجاد جامعه برند 
تحلیل و ارزیابی اثرگذاری تبلیغات
برندینگ اجتماعی و مسئولیت اجتماعی
 
لینک ثبت نام رویداد
https://qrfy.io/ca87IOt6fr
 
کانال اطلاع رسانی در پیام رسان ایتا
https://qrco.de/bfVGHs